Želite od vadbe iztržiti več? Kliknite in preverite Mass Extreme!.

Najučinkovitejše tablete za mišično maso

Redna vadba in pravilna prehrana sta zagotovo pomembna elementa, na katera je treba paziti pri izgradnji mišične mase. Če želite hitreje uživati v lepo izrisanih mišicah na prsih, je vredno poseči po dodatku, ki bo podpiral rast mišičnega tkiva. Seveda ne smete pozabiti, da ne smete uporabljati steroidov, ki niso varni za zdravje. Najbolje bo poseči po tabletah z naravno sestavo, ki ne bodo le koristne za telo, temveč mu bodo dale tudi energijo. Na trgu je veliko tovrstnih dodatkov, zato smo izbrali najučinkovitejše.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Strokovnjaki in uporabniki interneta se soglasno strinjajo, da je Mass Extreme najučinkovitejša tableta za pridobivanje mase. Formula je bila razvita v ZDA, kjer so jo tudi temeljito testirali. Raziskave jasno kažejo, da lahko zaradi redne uporabe tega dodatka rast mišic doseže do 1 kg v enem tednu! Dopolnilo ima učinke zaradi sestavin, kot so triplat, korenina maca in velika količina fosfatidne kisline. Mass Extreme povečuje raven testosterona, izboljšuje zmogljivost med treningom in povečuje energijo. Že po nekaj tednih lahko opazite povečanje mišičnega tkiva.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

To je dodatek za rast mišic, ki si zagotovo zasluži vašo pozornost. Ima povsem naravno sestavo, ki vključuje rastline, kot so muškatni orešček, triplat, ginseng in korenina maca. Njegova uporaba pomaga povečati raven testosterona v telesu, povečuje energijo in zmogljivost med vadbo. Testolan ima veliko pozitivnih pregledov med uporabniki interneta, ki se hvalijo s svojo novo sliko in pravijo, da je dodatek povečal njihov libido.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

TestoBoost kapsule so še en element, ki ga je vredno omeniti. Cenijo jih moški, ki ne čutijo potrebe po vsakodnevni vadbi v telovadnici, a jim je dodatek kljub temu pomagal doseči lepo postavo. Tablete učinkovito podpirajo izgradnjo mišičnega tkiva, kar je posledica naravne sestave izdelka. Kapsule vsebujejo zeleni čaj, triplat in zeliščni kompleks Tribulus Terresstris Extract, ki je odgovoren za stimulacijo mišic. Dodatek ne pomaga le pri doseganju mišičastega telesa, temveč tudi povečuje testosteron in podpira presnovo, pri kateri se kalorije pretvarjajo v aminokisline.

Darek

Marek

Če so učinki usposabljanja slabi, se zmanjša tudi motivacija. To je bila moja glavna težava, dokler mi novi trener ni priporočil dopolnil Mass Extreme. Ko so se končno pojavili prvi učinki, sem bila polna motivacije za vadbo. Priporočam ga vsem!

Več >>

Maksymilian W.

Bartek

Vedno sem telovadil v telovadnici, vendar kljub trudu rezultati niso bili takšni, kot sem pričakoval. Odločil sem se, da posežem po dodatkih. Prebral sem na spletu in izbral Mass Extreme. Hitro sem opazil razliko in iz izkušenj ga lahko priporočam!

Več >>

Mario

Mariusz

Nisem se želel zastrupiti s steroidi in sem mislil, da so vsi dodatki za maso izguba časa. Vendar sem se zaradi pomanjkanja učinkov odločil, da izberem najbolj naraven izdelek na trgu. Kupil sem Mass Extreme in izkazalo se je, da sem se motil. Zdaj sem videti bolje kot kdaj koli prej. Priporočam ga iz vsega srca!

Več >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Za pravilno prehrano pridobite mišično maso

. Če že dolgo hodite v telovadnico, ste verjetno že ugotovili, da vam samo vadba verjetno ne bo pomagala pridobiti mišične mase. Mišice potrebujejo popolno prehrano, da se poveča njihov volumen. Na podlagi znane trditve, da so beljakovine glavni gradbeni material za mišične celice, mnogi kupujejo beljakovinske napitke in športno prehrano.

Vendar ima ta način pridobivanja teže več pomanjkljivosti. Prvič, količina mišične mase se začne hitro zmanjševati, ko se uporaba prekine. Drugič, takšni izdelki imajo številne stranske učinke, ki negativno vplivajo na zdravje.

Pravilna prehrana pa je brez vseh teh pomanjkljivosti. Poleg tega vam omogoča, da ne le ustvarite zdravo navado pravočasnega in uravnoteženega prehranjevanja, temveč tudi pridobite težo. Hkrati ni nobenih tveganj za zdravje (razen v posameznih primerih ob prisotnosti določenih kontraindikacij). Mišična masa se bo povečala, čeprav počasneje kot pri beljakovinah, vendar se rezultat ne bo izgubil.

Piloti za maso

. Osnova bodybuildinga in bodybuildinga je pridobivanje mišične mase. Za pospešitev in poenostavitev tega procesa potrebujete prave anabolične snovi. Na tem področju je najpomembneje vedeti, katera zdravila uporabiti in kdaj. Ne smemo pozabiti, da lahko anabolični steroidi škodujejo telesu, če jih uporabljamo nepravilno. V tem članku smo pripravili lestvico najboljših farmakoloških zdravil in priporočil za njihovo uporabo, da bi se izognili stranskim učinkom in vam pomagali doseči največje rezultate v masonabori.

Ravnovesje telesa

Beljakovine

Če "hujšate", morate razumeti, da vaše telo potrebuje predvsem beljakovine ali več izdelkov, ki jih vsebujejo. Če želite natančno razumeti, koliko beljakovin potrebuje vaše telo, morate upoštevati ne le raven aktivnosti, temveč tudi svojo težo in telesno zgradbo. Običajno izračun potrebne količine beljakovin temelji na vaši idealni telesni teži. Idealno težo lahko določite s posebnim testom - bioimpedansmetrijo ali z uporabo Brockove formule. Formula se razlikuje glede na višino in telesno zgradbo in je naslednja:

Potreba po beljakovinah je največ 2,5 g na kilogram idealne telesne teže. Povečanje "odmerka" ni smiselno, saj lahko prekomerna uporaba beljakovinskih izdelkov tudi v okviru zdrave prehrane povzroči težave z ledvicami.

Prav tako je treba upoštevati, da mora biti več kot polovica beljakovin v dnevni normi živalskega izvora, zato imajo največjo vrednost zaradi vsebnosti celotnega nabora aminokislin. Takšne beljakovine najdemo v jedeh iz mesa, rib, skute, jajc, perutnine in morskih sadežev. Rastlinske beljakovine niso tako koristne za rast mišic, vendar so prav tako nujno potrebne za telo. Najdemo ga v stročnicah (zlasti čičeriki), soji in nekaterih žitih.

Beljakovine morajo biti vključene v vsak glavni obrok. V prigrizke ni prepovedano vključiti izdelkov, ki vsebujejo veliko beljakovin, vendar ne v tako velikih količinah.

Kalorije

Najpomembneje je, da ne čutite lakote, saj bi to pomenilo, da telo nima energije in lahko kot vir uporabi mišično tkivo. Zaradi tega ne samo da ne boste pridobili mišične mase, ampak tvegate, da jo boste izgubili in namesto tega pridobili telesno maščobo. Da bi to preprečili, je treba povečati ne le vsebnost beljakovin, temveč tudi skupno vsebnost kalorij v prehrani. O tem, kako izračunati povprečno količino kalorij, ki jih vaše telo potrebuje za normalno delovanje in doseganje želenih rezultatov, smo vam že povedali v članku "pravilna prehrana in šport".

Za pridobivanje mišične mase je priporočljivo zaužiti količino beljakovin, ki predstavlja 10-35 % dnevne kalorične vrednosti.

Vogljikovi hidrati

Vsebnost kalorij je odvisna od vsebnosti ogljikovih hidratov v prehrani, saj so ti glavni vir energije. Izgubljajo se predvsem med napornim treningom, brez katerega je rast mišic nemogoča. Ogljikovi hidrati obnavljajo mišični glikogen (zaloge energije) in raven sladkorja v krvi. Ne pozabite, da morajo biti ogljikovi hidrati počasni, kar pomeni, da mora telo iz njih počasi sproščati energijo.

Maščoba

Na vsebnost kalorij vpliva tudi vsebnost maščob. Nikakor jih ne smete izključiti iz svoje prehrane, saj vam omogočajo, da pospešite presnovo in uravnavate sproščanje hormonov (na primer testosterona), ki vplivajo na rast mišic. Maščobe omogočajo, da naše telo dobi v maščobah topne vitamine, kot so A, D, E in K. Poleg tega so maščobe tudi vir energije za intenzivno vadbo. Pomembno pa je vedeti, da morajo biti maščobe zelo zdrave.

Ravnovesje vseh treh osnovnih elementov pravilne prehrane (beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov) je osnova ne le za pridobivanje telesne teže, temveč na splošno za vsako zdravo in pravilno prehrano.

Način

Zelo pomembno je, da se držite diete, zlasti v dneh treninga. Jejte najkasneje 1,5 do 2 uri pred začetkom vadbe. Privoščite si lahko prigrizek iz hitrih ogljikovih hidratov takoj po treningu ali celo med njim - če nenadoma začutite nenadno pomanjkanje moči. Nikakor se ne smete omejiti na prehranjevanje po vadbi - to lahko povzroči izgubo telesne teže in splošne napetosti.

. Glavno pravilo za pridobivanje mišične mase je, da zaužijete več kalorij, kot jih porabite.

Če želite upoštevati celoten meni, potreben za pridobivanje mišične mase, morate porabiti veliko časa: najprej morate ustvariti dieto, nato seznam izdelkov, jih poiskati in izbrati v trgovini, nato pa jih skuhati.

Žal pa ob sedanjem ritmu življenja vsi nimajo dovolj časa, da bi v celoti poskrbeli za pravilno prehrano. Zato vas pozivamo, da izkoristite naše storitve. Vse, kar morate storiti, je, da izberete pravi prehranski program, za vse drugo poskrbimo mi!

Masna prehrana.

Ta izdelek je idealen za različne namene. Tako lahko hitreje dosežete popoln rezultat, hkrati pa gradite mišično maso. Redno uživanje beljakovin:

- nasiti telo s hranilnimi snovmi;
- mišicam zagotavlja osnovne gradnike;

- zmanjšuje apetit in pomaga preprečevati večerno prenajedanje;


>
. Poleg tega lahko s pravim pristopom k vadbi in prehrani hitreje izgubite telesno maščobo. Beljakovinski napitek je torej primeren za tiste, ki so na "suhem", in za športnike, ki so "na masi".

Steroidi za maso

Steroidi, običajno v obliki testosterona, so delno odgovorni za razvoj telesa, zlasti pri najstnikih. Imajo androgene učinke, povezane s spremembami primarnih in sekundarnih spolnih značilnosti, kot so sprememba glasu, poraščenost telesa, razvoj mišic in rast kosti. Steroidi z vstopom v celice aktivirajo nekatere gene, ki so odgovorni za tvorbo in uporabo beljakovin.

Zato se vse beljakovine porabijo za razvoj in rast mišične mase. Ker se steroidi pri športnikih uporabljajo nenadzorovano in v odmerkih, ki so več desetkrat večji od sprejemljivih, je tveganje za neželene učinke do 70-odstotno. Pri ljudeh, ki stalno uporabljajo steroide, je sedemkrat večja verjetnost, da zbolijo za rakom na jetrih, desetkrat več za boleznimi srca in ožilja, petkrat več za reproduktivnimi boleznimi, večkrat več za duševnimi boleznimi in psihiatričnimi motnjami kot pri ljudeh, ki steroidov ne uporabljajo.

Neželeni učinki kratkotrajne uporabe steroidov:

Akne, atrofija testisov, zmanjšana proizvodnja sperme, ginekomastija, visok krvni tlak, povečan slab holesterol, povečana prostata, zmanjšano delovanje jeter, nerazumna agresivnost.

Neželeni učinki dolgotrajne uporabe steroidov:
.

Hepatitis in ciroza, nevrološke težave, zaostajanje v rasti, ob prenehanju uporabe - debelost, agresivnost.Zagovorniki uporabe steroidov so prepričani, da koristi teh zdravil odtehtajo škodo. Vendar si oglejte seznam stranskih učinkov, od katerih imajo mnogi nepopravljive posledice. Ukvarjajte se s "čistim" športom in živite zdravo.

Z njimi boste čim hitreje pridobili veliko mišične mase, poleg tega pa vam bodo omogočili tudi reševanje nekaterih drugih nalog. Tu lahko govorimo predvsem o sušenju telesa, kar bo izboljšalo razbremenitev mišic.

Če pa govorimo o propionatu, gre za pridobivanje mišične mase. Seveda se lahko v nekaterih primerih uporablja tudi za sušenje, vendar tu govorimo o kompleksih, sestavljenih iz različnih steroidnih zdravil. Če govorimo o njegovi samostojni uporabi, sicer lahko govorimo le o izgradnji mišičnega tkiva.

Propionat morate uporabljati, če želite hitro zgraditi mišično tkivo

. To zdravilo lahko to težavo reši s svojim glavnim učinkom na telo. V bistvu gre za sintetiziran moški hormon, ki lahko neposredno vpliva na aktivnost mišičnih tkiv. Uporaba propionata tako rekoč neposredno pove telesu, da je čas za izgradnjo mišične mase. Telo te zahteve ne more prezreti in se nanjo pozitivno odziva.

Tako ima športnik možnost čim hitreje zgraditi mišično maso, in če govorimo o kompleksni uporabi več steroidnih zdravil hkrati, ima to lahko tudi neposreden učinek na reliefno telo. Poleg tega lahko propionat poveča tudi vzdržljivost športnika, kar zagotovo pozitivno vpliva na učinkovitost in uspešnost njegovega usposabljanja.

Anabolični steroidi in moško reproduktivno zdravje

Anabolični androgeni steroidi so zdravila, ki se pogosto uporabljajo za izboljšanje moči in mišične mase ter športne zmogljivosti. Večina uporabnikov anaboličnih steroidov so neprofesionalni športniki in mnogi med njimi so najstniki. Pojav je postal pogost med običajnimi amaterskimi športniki, tudi tistimi, ki hodijo v telovadnico "zase".

Pri uporabi steroidov poskušajo ljudje čim bolj povečati anabolni učinek (učinek za krepitev mišic) in čim bolj zmanjšati androgeni učinek, ki je odgovoren za razvoj moških spolnih znakov. Razmerje anaboličnih in androgenih učinkov testosterona je 1:1. Pri drugih uporabljenih anaboličnih steroidih je to razmerje različno in lahko celo presega 30. Steroidi se lahko spreminjajo na različne načine, da se doseže določen učinek, in niso vsa zdravila namenjena pridobivanju mišične mase.pridobivanje mišične mase, povečanje mišične mase, pridobivanje mišične mase in izguba maščobe, pridobivanje mišične mase doma, kako pridobiti mišično maso, najboljši proteini, kako povečati mišično maso, proteini za mišično maso, najboljši proteini za mišično maso, hitro pridobivanje mišične mase, naravna prehranska dopolnila, proteini za mišično maso, proteini velenje, pridobivanje mišične mase doma, kako pridobiti mišično maso, kateri proteini so najboljši, prehranska dopolnila seznam, kreatin stranski učinki, stranski učinki proteinov, proteini za začetnike, izguba mišične mase, kje kupiti naravni progesteron, prehranski dodatki za športnike, pomanjkanje testosterona, dvig testosterona, rast mišične mase, moč prehrane v športu, povečanje testosterona, kako povečati mišično maso, rastni hormon prodaja, koli v kipar, rastni hormon cena, beta blokatorji, anabolizem, rast mišic, rastni hormon fitnes, preveč testosterona, rastni hormon stranski učinki, kako pospešiti rast telesa, kje kupiti rastni hormon, rastni hormon nakup