Θέλετε να αποκομίσετε περισσότερα από τις προπονήσεις σας; Κάντε κλικ και ελέγξτε το Mass Extreme!.

Τα πιο αποτελεσματικά δισκία για μυϊκή μάζα

Η τακτική άσκηση και η σωστή διατροφή είναι σίγουρα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε όταν χτίζετε μυϊκή μάζα. Για να μπορέσετε να απολαύσετε πιο γρήγορα όμορφα περιγεγραμμένους μύες στο στήθος σας, αξίζει να επιλέξετε ένα συμπλήρωμα που θα υποστηρίξει την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού. Φυσικά, θα πρέπει να θυμάστε να μην χρησιμοποιείτε στεροειδή, τα οποία δεν είναι ασφαλή για την υγεία. Θα είναι καλύτερο να φτάσετε σε δισκία με φυσική σύνθεση, τα οποία όχι μόνο θα είναι ευεργετικά για το σώμα, αλλά και θα του δώσουν ενέργεια. Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα αυτού του τύπου στην αγορά, γι' αυτό επιλέξαμε τα πιο αποτελεσματικά.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Οι επαγγελματίες και οι χρήστες του Διαδικτύου συμφωνούν ομόφωνα ότι το Mass Extreme είναι το πιο αποτελεσματικό δισκίο μαζικής αύξησης. Η φόρμουλα αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ, όπου έχει δοκιμαστεί εκτενώς. Η έρευνα δείχνει σαφώς ότι χάρη στην τακτική χρήση αυτού του συμπληρώματος, η μυϊκή ανάπτυξη μπορεί να φτάσει έως και 1 κιλό σε μια εβδομάδα! Το συμπλήρωμα οφείλει τα αποτελέσματά του σε συστατικά όπως η τριγωνέλλα, η ρίζα μάκα και μια σημαντική ποσότητα φωσφατιδικού οξέος. Το Mass Extreme αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, αλλά βελτιώνει επίσης την απόδοση κατά τη διάρκεια της προπόνησης και ενισχύει την ενέργεια. Ήδη μετά από αρκετές εβδομάδες μπορεί να παρατηρήσετε αύξηση του μυϊκού ιστού.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Αυτό είναι ένα συμπλήρωμα μυϊκής ανάπτυξης που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας. Διαθέτει μια φυσική σύνθεση που περιλαμβάνει φυτά όπως δυόσμο, τριγωνέλλα, τζίνσενγκ και ρίζα μάκα. Η χρήση του βοηθά στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης στο σώμα, ενισχύει την ενέργεια και αυξάνει την απόδοση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Το Testolan έχει πολλές θετικές κριτικές μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι καυχιούνται για τη νέα τους φιγούρα και λένε επίσης ότι το συμπλήρωμα αύξησε τη λίμπιντό τους.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Οι κάψουλες TestoBoost είναι ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί. Έχουν εκτιμηθεί από άνδρες που δεν αισθάνονται την ανάγκη για καθημερινές προπονήσεις στο γυμναστήριο και παρόλα αυτά το συμπλήρωμα τους βοήθησε να επιτύχουν μια όμορφη φιγούρα. Τα δισκία υποστηρίζουν αποτελεσματικά την οικοδόμηση του μυϊκού ιστού και αυτό οφείλεται στη φυσική σύνθεση του προϊόντος. Οι κάψουλες περιέχουν πράσινο τσάι, τριγωνέλλα και το φυτικό σύμπλεγμα Tribulus Terresstris Extract, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη μυϊκή διέγερση. Το συμπλήρωμα όχι μόνο βοηθά στην επίτευξη ενός μυώδους σώματος, αλλά αυξάνει επίσης την τεστοστερόνη και υποστηρίζει τον μεταβολισμό, με τον οποίο οι θερμίδες μετατρέπονται σε αμινοξέα.

Darek

Marek

Όταν τα αποτελέσματα της κατάρτισης είναι ανεπαρκή, τα κίνητρα επίσης μειώνονται. Αυτό ήταν το κύριο πρόβλημά μου, μέχρι που ένας νέος προπονητής μου συνέστησε συμπλήρωμα Mass Extreme. Όταν τελικά εμφανίστηκαν τα πρώτα αποτελέσματα, ήμουν γεμάτη κίνητρα για να γυμναστώ. Το συνιστώ σε όλους!

Περισσότερα >>

Maksymilian W.

Bartek

Πάντα γυμναζόμουν στο γυμναστήριο, αλλά παρά τις προσπάθειές μου, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Αποφάσισα να πάρω συμπληρώματα. Διάβασα το διαδίκτυο και επέλεξα το Mass Extreme. Παρατήρησα γρήγορα μια διαφορά και μπορώ να το συστήσω από την εμπειρία μου!

Περισσότερα >>

Mario

Mariusz

Δεν ήθελα να δηλητηριάσω τον εαυτό μου με στεροειδή και πίστευα ότι όλα τα μαζικά συμπληρώματα ήταν χάσιμο χρόνου. Ωστόσο, βλέποντας την έλλειψη αποτελεσμάτων, αποφάσισα να επιλέξω το πιο φυσικό προϊόν της αγοράς. Αγόρασα το Mass Extreme και αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος. Τώρα φαίνομαι καλύτερα από ποτέ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Περισσότερα >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Αποκτήστε μυϊκή μάζα με τη σωστή διατροφή


. Εάν πηγαίνετε στο γυμναστήριο για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανώς έχετε ήδη συνειδητοποιήσει ότι η προπόνηση από μόνη της είναι απίθανο να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μυϊκή μάζα. Οι μύες χρειάζονται πλήρη διατροφή για να αυξηθεί ο όγκος τους. Με βάση τον γνωστό ισχυρισμό ότι η πρωτεΐνη είναι το πρωταρχικό δομικό υλικό για τα μυϊκά κύτταρα, πολλοί αγοράζουν ροφήματα πρωτεΐνης και αθλητική διατροφή.

Ωστόσο, αυτός ο τρόπος αύξησης του βάρους έχει αρκετά μειονεκτήματα. Πρώτον, ο όγκος της μυϊκής μάζας αρχίζει να μειώνεται γρήγορα με τη διακοπή της χρήσης. Δεύτερον, τα προϊόντα αυτά έχουν πολλές παρενέργειες που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία.

Αλλά η σωστή διατροφή στερείται όλων αυτών των μειονεκτημάτων. Επιπλέον, σας επιτρέπει όχι μόνο να δημιουργήσετε μια υγιεινή συνήθεια να τρώτε εγκαίρως και ισορροπημένα, αλλά και να κερδίζετε βάρος. Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία (εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις παρουσία ορισμένων αντενδείξεων). Θα υπάρξει αύξηση της μυϊκής μάζας, αν και πιο αργά από ό,τι με τις πρωτεΐνες, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα χαθεί.

Χάπια για μάζα

. Η βάση του bodybuilding και του bodybuilding είναι η αύξηση της μυϊκής μάζας. Οι σωστοί αναβολικοί παράγοντες είναι αυτό που χρειάζεστε για να επιταχύνετε και να απλοποιήσετε αυτή τη διαδικασία. Σε αυτόν τον τομέα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να γνωρίζετε ποια φάρμακα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και πότε. Αξίζει να θυμόμαστε ότι τα αναβολικά στεροειδή μπορούν να βλάψουν τον οργανισμό, εφόσον χρησιμοποιούνται εσφαλμένα. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε ετοιμάσει μια κατάταξη των καλύτερων φαρμακολογικών φαρμάκων και συστάσεις για τη χρήση τους για να αποφύγετε τις παρενέργειες και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα στο masonabora.

Ισορροπία σώματος

Πρωτεΐνη

Αν "παίρνετε βάρος", πρέπει να καταλάβετε ότι το σώμα σας χρειάζεται πρωτίστως πρωτεΐνες, ή μάλλον περισσότερα προϊόντα που τις περιέχουν. Για να καταλάβετε ακριβώς πόση πρωτεΐνη χρειάζεται το σώμα σας, πρέπει να λάβετε υπόψη όχι μόνο το επίπεδο δραστηριότητάς σας, αλλά και το βάρος σας, καθώς και τη σωματική σας διάπλαση. Συνήθως, ο υπολογισμός της απαιτούμενης ποσότητας πρωτεΐνης βασίζεται στο ιδανικό σωματικό σας βάρος. Το ιδανικό βάρος μπορεί να προσδιοριστεί με τη διενέργεια μιας ειδικής δοκιμασίας-βιοϊμπεντανσμετρίας ή με τη χρήση του τύπου του Brock. Ο τύπος έχει διαφορές ανάλογα με το ύψος και τη σωματική διάπλαση και έχει ως εξής:

Η απαίτηση σε πρωτεΐνη δεν υπερβαίνει τα 2,5 g ανά κιλό ιδανικού σωματικού βάρους. Η αύξηση της "δόσης" δεν αξίζει τον κόπο, καθώς η υπερβολική χρήση πρωτεϊνικών προϊόντων ακόμη και στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στα νεφρά.

Αξίζει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι περισσότερες από τις μισές πρωτεΐνες του ημερήσιου προτύπου πρέπει να είναι ζωικής προέλευσης, οπότε έχουν τη μεγαλύτερη αξία λόγω της περιεκτικότητάς τους σε όλο το σύνολο των αμινοξέων. Τέτοιες πρωτεΐνες βρίσκονται σε πιάτα από κρέας, ψάρι, τυρί cottage, αυγά, πουλερικά, θαλασσινά. Η φυτική πρωτεΐνη δεν είναι τόσο ευεργετική για τη μυϊκή ανάπτυξη, αλλά είναι επίσης απαραίτητη για τον οργανισμό. Βρίσκεται στα όσπρια (ιδίως στα ρεβίθια), στη σόγια και σε ορισμένα δημητριακά.

Η πρωτεΐνη πρέπει να περιλαμβάνεται σε κάθε κύριο γεύμα. Δεν απαγορεύεται να περιλαμβάνονται στα σνακ προϊόντα που περιέχουν υψηλές ποσότητες πρωτεΐνης, αλλά όχι σε τόσο μεγάλες ποσότητες.

Θερμίδες

Το πιο σημαντικό είναι να μην αισθάνεστε πεινασμένοι, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι το σώμα σας δεν έχει ενέργεια και μπορεί να χρησιμοποιήσει τον μυϊκό ιστό ως πηγή. Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο δεν θα χτίσετε μυϊκή μάζα, αλλά κινδυνεύετε να την χάσετε, κερδίζοντας αντί αυτού σωματικό λίπος. Για να το αποφύγετε αυτό, είναι απαραίτητο να αυξήσετε όχι μόνο την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες αλλά και τη συνολική θερμιδική αξία της διατροφής σας. Στο άρθρο μας "Σωστή διατροφή και Αθλητισμός" σας έχουμε ήδη πει πώς να υπολογίσετε τις μέσες θερμίδες που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να λειτουργήσει κανονικά και να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, συνιστάται να καταναλώνετε ποσότητα πρωτεΐνης που αντιστοιχεί στο 10-35% της ημερήσιας θερμιδικής σας αξίας.

Υδατάνθρακες

Η περιεκτικότητα σε θερμίδες εξαρτάται από την περιεκτικότητα της δίαιτας σε υδατάνθρακες, καθώς αυτοί είναι οι κύριες πηγές ενέργειας. Σπαταλώνται κυρίως κατά τη διάρκεια της σκληρής προπόνησης, χωρίς την οποία η μυϊκή ανάπτυξη είναι αδύνατη. Οι υδατάνθρακες αναπληρώνουν το μυϊκό γλυκογόνο (αποθήκευση ενέργειας) και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Να θυμάστε ότι οι υδατάνθρακες πρέπει να είναι αργοί, πράγμα που σημαίνει ότι η απελευθέρωση ενέργειας από αυτούς από τον οργανισμό πρέπει να είναι αργή.

Λίπος

Η περιεκτικότητα σε θερμίδες επηρεάζεται επίσης από την περιεκτικότητα σε λίπος. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα αποκλείσετε από τη διατροφή σας, καθώς σας επιτρέπουν να αυξήσετε το μεταβολισμό σας και να ρυθμίσετε την απελευθέρωση ορμονών (για παράδειγμα, τεστοστερόνης), οι οποίες με τη σειρά τους επηρεάζουν τη μυϊκή ανάπτυξη. Τα λίπη επιτρέπουν στον οργανισμό μας να λαμβάνει λιποδιαλυτές βιταμίνες όπως οι A, D, E και K. Επιπλέον, τα λίπη αποτελούν επίσης πηγή ενέργειας για εντατική προπόνηση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα λίπη πρέπει να είναι εξαιρετικά υγιεινά.

Η ισορροπία και των τριών βασικών στοιχείων της σωστής διατροφής (πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες) είναι η βάση όχι μόνο για την αύξηση του σωματικού βάρους, αλλά γενικά για κάθε υγιεινή και σωστή διατροφή.

Τρόπος λειτουργίας

Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε μια δίαιτα, ειδικά τις ημέρες προπόνησης. Θα πρέπει να τρώτε το αργότερο 1,5-2 ώρες πριν ξεκινήσετε την προπόνησή σας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα σνακ από γρήγορους υδατάνθρακες αμέσως μετά, ή ακόμα και κατά τη διαδικασία - αν ξαφνικά νιώσετε ξαφνική έλλειψη δύναμης. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιορίζετε τον εαυτό σας στο φαγητό μετά την προπόνηση - αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια όχι μόνο βάρους, αλλά και γενικής έντασης.

. Ο βασικός κανόνας για την απόκτηση μυϊκής μάζας είναι να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από όσες ξοδεύετε.

Για να ακολουθήσετε το πλήρες μενού που είναι απαραίτητο για να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο: πρώτα πρέπει να δημιουργήσετε μια δίαιτα, στη συνέχεια μια λίστα προϊόντων, να τα βρείτε και να τα επιλέξετε στο κατάστημα και στη συνέχεια να τα μαγειρέψετε.

Δυστυχώς, με τους σημερινούς ρυθμούς ζωής, δεν έχουν όλοι αρκετό χρόνο για να φροντίζουν πλήρως για τη σωστή διατροφή. Γι' αυτό σας ενθαρρύνουμε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό πρόγραμμα διατροφής, εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!

Μαζική διατροφή.

Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για διάφορους σκοπούς. Μπορείτε να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα γρηγορότερα, ενώ χτίζετε μυϊκή μάζα. Τακτική κατανάλωση πρωτεϊνών:

- χορταίνει τον οργανισμό με θρεπτικά συστατικά;
- παρέχει στους μυς βασικά δομικά στοιχεία;

- μειώνει την όρεξη και βοηθά στην πρόληψη της βραδινής υπερκατανάλωσης τροφής;


>
. Επιπλέον, με τη σωστή προσέγγιση της άσκησης και της διατροφής, μπορείτε να χάσετε το σωματικό λίπος πιο γρήγορα. Έτσι, ένα ρόφημα πρωτεΐνης είναι κατάλληλο για όσους βρίσκονται σε "στεγνό" και για αθλητές "σε μάζα".

Στεροειδή για μάζα

Τα στεροειδή, συνήθως με τη μορφή τεστοστερόνης, είναι εν μέρει υπεύθυνα για την ανάπτυξη του σώματος, ιδίως μεταξύ των εφήβων. Έχουν ανδρογόνα αποτελέσματα που σχετίζονται με αλλαγές στα πρωτογενή και δευτερογενή σεξουαλικά χαρακτηριστικά, όπως η αλλαγή της φωνής, η τριχοφυΐα του σώματος, η ανάπτυξη των μυών και η ανάπτυξη των οστών. Τα στεροειδή, εισερχόμενα στα κύτταρα, ενεργοποιούν ορισμένα γονίδια που είναι υπεύθυνα για το σχηματισμό και τη χρήση πρωτεϊνών.

Ως αποτέλεσμα, όλη η πρωτεΐνη πηγαίνει στην ανάπτυξη και την αύξηση της μυϊκής μάζας ενός ατόμου. Επειδή η χρήση στεροειδών στους αθλητές γίνεται ανεξέλεγκτα και σε δόσεις που είναι δεκάδες φορές υψηλότερες από τις αποδεκτές, ο κίνδυνος παρενεργειών ανέρχεται στο 70%. Τα άτομα που χρησιμοποιούν συστηματικά στεροειδή έχουν επτά φορές περισσότερες πιθανότητες να πάθουν καρκίνο του ήπατος, δέκα φορές περισσότερες καρδιαγγειακές παθήσεις, πέντε φορές περισσότερες αναπαραγωγικές παθήσεις, πολλές φορές περισσότερες ψυχικές ασθένειες και ψυχιατρικές διαταραχές από τα άτομα που δεν χρησιμοποιούν στεροειδή.

Οι παρενέργειες της βραχυχρόνιας χρήσης στεροειδών:

Ακμή, ατροφία των όρχεων, μειωμένη παραγωγή σπέρματος, γυναικομαστία, υψηλή αρτηριακή πίεση, αυξημένη κακή χοληστερόλη, διογκωμένος προστάτης, μειωμένη ηπατική λειτουργία, αδικαιολόγητη επιθετικότητα.

Ανεπιθύμητες ενέργειες της μακροχρόνιας χρήσης στεροειδών:
.

Ηπατίτιδα και κίρρωση, νευρολογικά προβλήματα, καχεξία, κατά τη διακοπή της χρήσης - παχυσαρκία, επιθετικότητα.Οι υποστηρικτές της χρήσης στεροειδών πιστεύουν ότι τα οφέλη αυτών των φαρμάκων αντισταθμίζουν τις βλάβες. Κοιτάξτε όμως τον κατάλογο των παρενεργειών, πολλές από τις οποίες έχουν μη αναστρέψιμες συνέπειες. Παίξτε "καθαρό" άθλημα και ζήστε μια υγιή ζωή.

Θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πολλή μυϊκή μάζα το συντομότερο δυνατό και θα σας επιτρέψουν επίσης να λύσετε κάποιες άλλες εργασίες. Συγκεκριμένα, μπορούμε να μιλήσουμε εδώ για την ξήρανση του σώματος, η οποία τελικά θα βελτιώσει την ανακούφιση των μυών.

Ωστόσο, αν μιλάμε για προπιονικό, εδώ όλα αφορούν την αύξηση της μυϊκής μάζας. Φυσικά, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ξήρανση, αλλά εδώ μιλάμε για σύμπλοκα που αποτελούνται από διάφορα στεροειδή φάρμακα. Εάν μιλάμε για τη σόλο χρήση του, διαφορετικά μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για την οικοδόμηση μυϊκού ιστού εδώ.

Πρέπει να χρησιμοποιείτε προπιονικό όταν έχετε στόχο να χτίσετε γρήγορα μυϊκό ιστό


. Αυτό το φάρμακο μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα με την κύρια επίδρασή του στο σώμα. Βασικά, πρόκειται για μια συνθετική ανδρική ορμόνη που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη δραστηριότητα των μυϊκών ιστών. Η χρήση του προπιονικού, όπως ήταν, λέει άμεσα στο σώμα ότι είναι καιρός να χτίσει μυϊκή μάζα. Το σώμα δεν μπορεί να αγνοήσει αυτή την απαίτηση και ανταποκρίνεται θετικά σε αυτήν.

Ως αποτέλεσμα, ο αθλητής έχει την ευκαιρία να χτίσει μυϊκή μάζα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και αν μιλάμε για την πολύπλοκη χρήση πολλών στεροειδών φαρμάκων ταυτόχρονα, αυτό μπορεί επίσης να έχει άμεση επίδραση στο σώμα της ανακούφισης. Επιπλέον, το προπιονικό μπορεί επίσης να αυξήσει την αντοχή του αθλητή, γεγονός που σίγουρα έχει θετικό αντίκτυπο στην αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα της προπόνησής του.

Αναβολικά στεροειδή και ανδρική αναπαραγωγική υγεία

Τα αναβολικά-ανδρογόνα στεροειδή είναι ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα για τη βελτίωση της δύναμης και της μυϊκής μάζας, καθώς και της αθλητικής απόδοσης. Οι περισσότεροι χρήστες αναβολικών στεροειδών είναι μη επαγγελματίες αθλητές και πολλοί από αυτούς είναι έφηβοι. Το φαινόμενο έχει γίνει κοινό μεταξύ των απλών ερασιτεχνών αθλητών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πηγαίνουν στο γυμναστήριο "για τον εαυτό τους".

Κατά τη χρήση στεροειδών, οι άνθρωποι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν την αναβολική δράση (δράση μυϊκής ανάπτυξης) και να ελαχιστοποιήσουν την ανδρογόνο δράση που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη ανδρικών σεξουαλικών χαρακτηριστικών. Η αναλογία των αναβολικών και ανδρογόνων επιδράσεων της τεστοστερόνης είναι 1:1. Για άλλα αναβολικά στεροειδή που χρησιμοποιούνται, η αναλογία αυτή ποικίλλει και μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το 30. Τα στεροειδή μπορούν να τροποποιηθούν με διάφορους τρόπους για να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα και δεν αποσκοπούν όλα τα φάρμακα στην απόκτηση άλιπης μυϊκής μάζας.αναβολικα, στεροειδη, αναβολικα στεροειδη, στεροειδη αναβολικα, στεροειδή, τι ειναι τα αναβολικα, αναβολικά, αναβολικα επιπτωσεις, φυσικα αναβολικα, τεστοστερονη κυκλος, αναβολικα χαπια, φυσικα αναβολικα για γραμμωση, δοε τι σημαινει, τεστοστερόνη συμπλήρωμα, αναβολικα αγορα, τι ειναι η τεστοστερονη, αναβολικα στεροειδη για ογκο, τεστοστερονη χαπια, κρεατινη γραμμωση, συμπληρωματα διατροφησ για ογκο, αναβολικα χαπια για ογκο, φυσικα αναβολικα, γυναικομαστια ποσο κοστιζει, βοτανα για καθυστερημενη περιοδο, ενεσεις τεστοστερονης παρενεργειες, κυκλος αναβολικων για αρχαριους, πως να ριξω την χοληστερινη με βοτανα, τεστοστερόνη παρενέργειες, σχημα προσωπου τεστ, τεστοστερονη, αναβολικα για κοιλιακουσ, τεστοστερονη ενεσιμη, συμπληρωματα για ογκο, αναβολικα στεροειδη παρενεργειες, αναβολικα πριν και μετα, αναβολικα και αθλητισμος, στεροειδή φάρμακα, αναβολικα για γραμμωση, αγορα αναβολικων απο φαρμακειο, αναβολικα επιπτωσεις, φυσικα στεροειδη, κρεατινη αρνητικα, αναβολικα φυσικα, αναβολικα για λιποδιαλυση, συμπληρωματα πρωτεινησ, αναβολικα στεροειδη, αναβολικα για ογκο, κρεατινη και καφες, αναβολικα, φυσικα αναβολικα για ογκο, ντοπινγκ συνεπειες